Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

Beoordelingen

8,3 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,5
Comfort
8,0
Locatie accommodatie
9,3
Faciliteiten
7,6
Personeel
8,2
Waar voor uw geld
8,1
Beoordelingen
    nl
    7,5
    22 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Nathalie
    be
    7,5
    30 september 2017
    Basic in een charmant oud pand
    Auto op parkeerplaats 1 buiten het stadje gezet. Dan is het 10 min. wandelen. Gezien het voor 1 nacht was hebben wij onze rugzak met het nodige gevuld, we hadden geen zin om met onze koffer te zeulen.
    Mooi oud pand in het midden van San Gimignano en toch rustig gelegen. Kamer was in orde. Je kon de gasten in de kamer er naast een beetje horen, maar dat is normaal in zo'n oud huis.
    Henk
    nl
    9,6
    25 september 2017
    Ontbijt was in het naastgelegen restaurant wat geen probleem was.
    theon
    nl
    7,5
    22 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,9
    11 juli 2017
    Middeleeuws hotel
    Communicatie is wat lastig. Maar met handen en voeten kom je er wel!
    Perfecte locatie! midden in het Middeleeuws Manhatten
    Berry
    nl
    7,5
    17 juni 2017
    Goede B&B in het centrum, wel ver lopen naar betaald parkeer terrein
    Loopafstand naar parkeerterrein en betaald parkeren.
    Lekker midden in het Centrum
    nl
    7,5
    6 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    paula sterne
    nl
    7,5
    25 mei 2017
    Klein hotel op een mooi plein
    Niets
    Locatie
    Oscar
    be
    9,2
    23 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Karel Speth
    nl
    8,3
    11 mei 2017
    beetje donkere kamer
    Beetje kamerachtige kamer... jammer dat er niet een stuk rustige tuin was waar je even rustig kon zitten... dus of op je kamer of de deur uit het toeristische San Minigato in (wat op zich niet echt een straf is natuurlijk)
    De plek ligt midden in het oude centrum. Geweldig om hier een nachtje te slapen als je de Via Francegina loopt.
    Koert
    nl
    8,3
    2 mei 2017
    Basic in mooi eeuwenoud pand midden in het centrum.
    Op drukke dagen (weekends) moeilijk tot niet bereikbaar met de auto. Auto op parkeerplaats 1 buiten het stadje neergezet. Dan is het wel 10 min. lopen. Dat is niet zo erg maar met bagage en heuvel op niet voor iedereen even handig.
    Locatie. Mooi oud pand. Vriendelijke dame.
    be
    9,6
    11 oktober 2016
    geen wifi
    alles was uitstekend
    Pieter
    nl
    9,6
    13 augustus 2016
    Top verblijf, gewoon doen!
    Om 7 uur word je wel wakker gebeld door kerkklokken, hoort bij de locatie.
    Alles is goed alleen datgene wat u kan vinden in "wat viel u tegen".
    S
    nl
    7,9
    22 mei 2016
    We kregen een setje sleutels, eentje voor de voordeur, en de andere voor de kamer. De kamerdeursleutel paste niet op onze kamer, maar die van de voordeur wel. Zou je met de voordeursleutel ook de andere kamers openkrijgen? Er was geen koelkast op de kamer, maar dat vonden we een minor detail.
    Ligging midden in het dorp aan een leuk plein, en toch lekker rustig.
    Geri
    nl
    9,6
    16 mei 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Sluiten